Добродојдовте во Conrad
Вашата кошница
0 Прод. | 0,00 ден.


Дирекција:
Ул."Коле Неделковски" бр.22
1000 Скопје
Тел/факс:
00 389 (2) 3 118 333

ГРЕАЛКА ЗА ВО БАЊА MIRROR 60

Кат.бр. 560242
10.384,00 ден. Не е испорачливо!
вклуч. ДДВ/не вклуч. трошоци на на праќање
Количина:

Оцена: (гласај »)

Предниот метал со метална воздушна решетка е достапен во тенок дизајн (приближно 11 см ѕид). Задната страна е направена од пластика. Филтерот (влезот за воздух) може да се пере.

Технички податоци:
Димензии: (Ш x В x Д) 285 x 410 x 115 mm
Боја: Бела
Моќност: 1000/1800 W
Погоден за простории до: 24 m²
Број на чекори за вклучување: 2
Две контролни копчиња: 60 мин тајмер = 1800 W, термостат = 1000 W
Автоматска заштита од мраз
Напојување: 230 V/50 Hz
Тежина: 2,8 кg

Вклучено во испорака:
*

Опрема:
*

Карактеристики:
*

Купувачите кои го погледаа овој производ се исто така заинтересирани и за:
Халогена инфрацрвена греалка FIORE 1800 МИНИ КЛИМА 12/230 V МЕХАНИЧКИ ТАЈМЕР НОЌНА ЛАМБА СО СВЕТЛОСЕН ЕФЕКТ
12.803,00 ден.
2.773,00 ден.
413,00 ден.
649,00 ден.
Повеќе »Повеќе »Повеќе »Повеќе »
Оцена:
Za oddajo glasu kliknite na zvezdico!
Сите цени се со вклучен ДДВ 18%. Трошоците за праќање на робата не се вклучени во цената.
Дознајте информации за залиха на производите во Скопје на conrad@conrad.mk. Кoнтакт телефон: 02 3 118 333.