Добродојдовте во Conrad
Вашата кошница
0 Прод. | 0,00 ден.


Дирекција:
Ул."Коле Неделковски" бр.22
1000 Скопје
Тел/факс:
00 389 (2) 3 118 333

ЈОНИЗАТОР ЗА ВОЗДУХ

Кат.бр. 561099
4.661,00 ден. На залиха во Македонија
вклуч. ДДВ/не вклуч. трошоци на на праќање
Количина:

Оцена: (гласај »)

Уживајте во свежо прочистениот воздух збогатен со кислород, дури и во поголеми простории. Планинскиот воздух, морскиот воздух, како и воздухот после страшна бура содржат висок процент на негативно наелектризирани јони, а овој јонизатор произведува сличен ефект. Чадот од цигарите, храната и мирисите, правот и поленот - сите овие честички се нормално позитивно наелектризирани; благодарение на овој јонизатор, позитивните јони се повлечени и се вовлечени во единицата за неутрализирање. Единицата работи без вентилаторски мотор и без скапи заменливи филтри што значи нема досадни звуци, односно има многу ниски оперативни трошоци. Идеален е за алергични лица.

Технички податоци:
Димензии: (Д x Ш x В) 150 x 90 x 280 mm
Боја: Антрацит
Потрошувачка на енергија: макс. 5 W
Работен опсег: 35 m 2
Работен напон: 230 V/50 Hz
Тежина: 950 g
За соби до 35 m
Само прибл. 5 W потрошувачка на енергија
Тивка работа.

Вклучено во испорака:
*

Опрема:
*

Карактеристики:
Работен опсег: 35 m2
Тивка работа

Купувачите кои го погледаа овој производ се исто така заинтересирани и за:
ПРОЧИСТУВАЧ НА ВОЗДУХ И ЈОНИЗАТОР HA120E ЈОНИЗАТОР-ПИРАМИДА Јонизатор со светло АВТО ЈОНИЗАТОР
13.039,00 ден.
2.183,00 ден.
1.652,00 ден.
826,00 ден.
Повеќе »Повеќе »Повеќе »Повеќе »

Купувачите кои го купија овој производ, исто така купија и:
Соларна капа
590,00 ден.
Повеќе »
Оцена:
Za oddajo glasu kliknite na zvezdico!
Сите цени се со вклучен ДДВ 18%. Трошоците за праќање на робата не се вклучени во цената.
Дознајте информации за залиха на производите во Скопје на conrad@conrad.mk. Кoнтакт телефон: 02 3 118 333.