Добродојдовте во Conrad
Вашата кошница
0 Прод. | 0,00 ден.


Дирекција:
Ул."Коле Неделковски" бр.22
1000 Скопје
Тел/факс:
00 389 (2) 3 118 333

Јонизатор со светло

Кат.бр. 561102
1.652,00 ден. Не е испорачливо!
вклуч. ДДВ/не вклуч. трошоци на на праќање
Количина:

Оцена: (гласај »)

Со овој јонизатор, на дланка имате 4 предности. Воздухот е збогатен со негативни јони, правејќи го воздухот исто толку свеж како после пороен дожд и грмотевици. Истовремено, лошата миризба и прав во воздухот значителнo се намалени. Практичната ноќна светилка на самиот јонизатор Ви помага лесно да го најдете патот низ темнината. Заради ниската потрошувачка од само 3 W, светилката може да работи подолго време без да се грижите за сметката за струја.

Технички податоци:
Димензии: (Д x Ш x В) 95 x 85 x 220 mm
Боја: црна, сребрена
Моќ на делување: за простории до 20 m²
Напојување: 230 V / 50 Hz
Тежина: 249 g

Вклучено во испорака:
1 x Јонизатор со светилка.

Опрема:
 *

Карактеристики:
 *

Купувачите кои го погледаа овој производ се исто така заинтересирани и за:
ЈОНИЗАТОР ЗА ВОЗДУХ ЈОНИЗАТОР-ПИРАМИДА ДОДАТОЦИ ЗА ЧЕШМА ПРОЧИСТУВАЧ НА ВОЗДУХ И ЈОНИЗАТОР HA120E
4.661,00 ден.
2.183,00 ден.
531,00 ден.
13.039,00 ден.
Повеќе »Повеќе »Повеќе »Повеќе »
Оцена:
Za oddajo glasu kliknite na zvezdico!
Сите цени се со вклучен ДДВ 18%. Трошоците за праќање на робата не се вклучени во цената.
Дознајте информации за залиха на производите во Скопје на conrad@conrad.mk. Кoнтакт телефон: 02 3 118 333.