Добродојдовте во Conrad
Вашата кошница
0 Прод. | 0,00 ден.


Дирекција:
Ул."Коле Неделковски" бр.22
1000 Скопје
Тел/факс:
00 389 (2) 3 118 333

ОДВЛАЖНУВАЧ НА ВОЗДУХ

Кат.бр. 571004
1.062,00 ден. На залиха во Македонија
вклуч. ДДВ/не вклуч. трошоци на на праќање
Количина:

Оцена: (гласај »)

Во борбата против влагата во подрумите, влагата која кондензира по ѕидовите, како и непријатните мириси кои настануваат од нафатената влага, Ви помага овој одвлажнувач на воздух. Едноставно, поставете го и отстранете ја заштитната фолија. Кристалите од сувиот гранулат ја фаќаат влагата и како кондензирана вода ја отстрануваат во вграденото казанче. Времетраењето на гранулатот е околу 4 до 6 месеци.

Технички податоци:
Димензии: (Д x Ш x В) 270 x 230 x 270 mm
Погоден за простории до: 50 m²
Боја: сино-бело

Вклучено во испорака:
*

Опрема:
*

Карактеристики:
*

Купувачите кои го погледаа овој производ се исто така заинтересирани и за:
СУШАЧ НА ВОЗДУХ ГРАНУЛАТСКИ ОДВЛАЖНУВАЧ НА ВОЗДУХ Навлажнувач на воздух ELTA LB 110
4.956,00 ден.
1.000,00 ден.
2.596,00 ден.
Повеќе »Повеќе »Повеќе »
Оцена:
Za oddajo glasu kliknite na zvezdico!
Сите цени се со вклучен ДДВ 18%. Трошоците за праќање на робата не се вклучени во цената.
Дознајте информации за залиха на производите во Скопје на conrad@conrad.mk. Кoнтакт телефон: 02 3 118 333.