Добродојдовте во Conrad
Вашата кошница
0 Прод. | 0,00 ден.


Дирекција:
Ул."Коле Неделковски" бр.22
1000 Скопје
Тел/факс:
00 389 (2) 3 118 333

ПУМПА ЗА ФОНТАНИ

Кат.бр. 571023
1.711,00 ден. Не е испорачливо!
вклуч. ДДВ/не вклуч. трошоци на на праќање
Количина:

Оцена: (гласај »)

Украсете го вашиот двор со декоративна електрична фонтана, која има повеќе начини на прскање.

Технички податоци:
Димензии: (Ш x В x Д) 140 x 90 x 90 mm
Боја: црна
Проток на вода: 750 L / h
Глава: 1,6 m
Моќност: 10 W
Должина на кабел: 10 m
Напојување: 230 V/50 Hz
Висина на фонтаната: 0,5 m
Прилагодлив телескопски продолжеток: 14 до 26 cm
Ниво на заштита: IP 68
Тежина: 1.200 g
Maкс. излез 750 L/h
Висина на фонтана до 0,5 m2 приклучни делови на фонтаната

Вклучено во испорака:
Пумпа во заштитно куќиште
Додатен телескопски продолжеток
Упатство за употреба и монтажа.

Опрема:
*

Карактеристики:
*

Купувачите кои го погледаа овој производ се исто така заинтересирани и за:
МИНИ ПУМПА 1000 МИНИ ФОНТАНА ВОДЕНО АКТИВНА ПУМПА ЗА ФОНТАНА ПОДВОДЕН ФИЛТЕР FILTRAL 5000 UVC
2.685,00 ден.
413,00 ден.
12.803,00 ден.
22.066,00 ден.
Повеќе »Повеќе »Повеќе »Повеќе »
Оцена:
Za oddajo glasu kliknite na zvezdico!
Сите цени се со вклучен ДДВ 18%. Трошоците за праќање на робата не се вклучени во цената.
Дознајте информации за залиха на производите во Скопје на conrad@conrad.mk. Кoнтакт телефон: 02 3 118 333.