Добродојдовте во Conrad
Вашата кошница
0 Прод. | 0,00 ден.


Дирекција:
Ул."Коле Неделковски" бр.22
1000 Скопје
Тел/факс:
00 389 (2) 3 118 333

МИНИ ПУМПА 1000

Кат.бр. 572191
2.685,00 ден. Не е испорачливо!
вклуч. ДДВ/не вклуч. трошоци на на праќање
Количина:

Оцена: (гласај »)

Овие пумпи се со висок квалитет и имаат долг рок на траење. Исто така имаат и ниска потрошувачка на електрична енергија и високи перформанси. Најпогодни за декоративни фонтани.

Технички податоци:
Димензии: (Д x Ш x В) 170 x 140 x 85 mm
Потрошувачка на енергија: 16 W
Висина на исфрлување: 1,9 m
Должина на кабел: 5 m
Проток: 1000 L / h
Работен напон: 230 V/50 Hz

Вклучено во испорака:
Пумпа
Телескопска влезна цевка
3 продолжетоци
Бајпас приклучок
Прирачник за употреба

Опрема:
*

Карактеристики:
*

Купувачите кои го погледаа овој производ се исто така заинтересирани и за:
ПУМПА ЗА ФОНТАНИ ПОДВОДЕН ФИЛТЕР FILTRAL 5000 UVC ФИЛТЕР ЗА ВОДА Детектор за HF-преносник 1 MHZ до 6 GHZ
1.711,00 ден.
22.066,00 ден.
295,00 ден.
2.832,00 ден.
Повеќе »Повеќе »Повеќе »Повеќе »
Оцена:
Za oddajo glasu kliknite na zvezdico!
Сите цени се со вклучен ДДВ 18%. Трошоците за праќање на робата не се вклучени во цената.
Дознајте информации за залиха на производите во Скопје на conrad@conrad.mk. Кoнтакт телефон: 02 3 118 333.