Добродојдовте во Conrad
Вашата кошница
0 Прод. | 0,00 ден.


Дирекција:
Ул."Коле Неделковски" бр.22
1000 Скопје
Тел/факс:
00 389 (2) 3 118 333

Музичко слонче

Кат.бр. 579676
2.773,00 ден. Не е испорачливо!
вклуч. ДДВ/не вклуч. трошоци на на праќање
Количина:

Оцена: (гласај »)

Ексклузивна музика и проекција на ѕвездена светлина од синото слонче, познато од телевизиската програма “Мисија на глувчето”. Идеално за заспивање.

Технички податоци:
Димензии(Ш x В x Д) :147 x 153 x 173 мм
Боја: сина
Батерии: 3 x1,5V AA, алкални (АА/LR6)
Вид на светло: светлечка диода.

Вклучено во испорака:
Батерии: 3 x1,5V AA

Опрема:
*

Карактеристики:
*

Купувачите кои го погледаа овој производ се исто така заинтересирани и за:
GRUDIG Машинка за отстранување на влакната на телото MT 6030
3.776,00 ден.
Повеќе »
Оцена:
Za oddajo glasu kliknite na zvezdico!
Сите цени се со вклучен ДДВ 18%. Трошоците за праќање на робата не се вклучени во цената.
Дознајте информации за залиха на производите во Скопје на conrad@conrad.mk. Кoнтакт телефон: 02 3 118 333.