Добродојдовте во Conrad
Вашата кошница
0 Прод. | 0,00 ден.


Дирекција:
Ул."Коле Неделковски" бр.22
1000 Скопје
Тел/факс:
00 389 (2) 3 118 333

Глувче светилка

Кат.бр. 579677
1.534,00 ден. На залиха во Германија
вклуч. ДДВ/не вклуч. трошоци на на праќање
Количина:

Оцена: (гласај »)

Ексклузивна проекција нa светлина од глувчето, познато од телевизиската програма “Мисија на глувчето”. Идеално за заспивање.

Технички податоци:
Димензии: (Д x Ш x В) 118 x 150 x 118 mm,
Боја: Портокалова,
Батерии: 3 x 1,5 V AA/LR6,
Тип на светло: LED

Вклучено во испорака:
*

Опрема:
*

Карактеристики:
*

Купувачите кои го погледаа овој производ се исто така заинтересирани и за:
Музичко слонче
2.773,00 ден.
Повеќе »
Оцена:
Za oddajo glasu kliknite na zvezdico!
Сите цени се со вклучен ДДВ 18%. Трошоците за праќање на робата не се вклучени во цената.
Дознајте информации за залиха на производите во Скопје на conrad@conrad.mk. Кoнтакт телефон: 02 3 118 333.