Добродојдовте во Conrad
Вашата кошница
0 Прод. | 0,00 ден.


Дирекција:
Ул."Коле Неделковски" бр.22
1000 Скопје
Тел/факс:
00 389 (2) 3 118 333

Врв за Лемило 3.5 x 32mm конусен

Кат.бр. 588035
177,00 ден. На залиха во Македонија
вклуч. ДДВ/не вклуч. трошоци на на праќање
Количина:

Оцена: (гласај »)

*

Технички податоци:
Oблик: Форма на молив
Големина: Ø 3,5 mm
Погоден за: Лемила 230 V/AC/15 W, 588021
Должина: 32 мм

Вклучено во испорака:
*

Опрема:
*

Карактеристики:
*

Купувачите кои го погледаа овој производ се исто така заинтересирани и за:
ВРВ ЗА ЛЕМЕЊЕ ВО ФОРМ АНА МОЛИВ Резервен врв за лемење во форма на молив KKT Toolcraft Дигитален мултиметер
177,00 ден.
354,00 ден.
590,00 ден.
Повеќе »Повеќе »Повеќе »
Оцена:
Za oddajo glasu kliknite na zvezdico!
Сите цени се со вклучен ДДВ 18%. Трошоците за праќање на робата не се вклучени во цената.
Дознајте информации за залиха на производите во Скопје на conrad@conrad.mk. Кoнтакт телефон: 02 3 118 333.