Добродојдовте во Conrad
Вашата кошница
0 Прод. | 0,00 ден.


Дирекција:
Ул."Коле Неделковски" бр.22
1000 Скопје
Тел/факс:
00 389 (2) 3 118 333

УВ-НЕОНКА 15 W 45 CM

Кат.бр. 590411
590,00 ден. На залиха во Германија
вклуч. ДДВ/не вклуч. трошоци на на праќање
Количина:

Оцена: (гласај »)

Соодветна замена за УВ рефлектор од 47 cm. Погодна е и за производите со број 59 02 91-62 или 59 02 92-62.

Технички податоци:
Флуоросцентна цевка
Напојување: 15 W
Напон: 230 V

Вклучено во испорака:
УВ-неонка 15 W 45 CM (1)

Опрема:
*

Карактеристики:
*

Купувачите кои го погледаа овој производ се исто така заинтересирани и за:
УВ СИЈАЛИЦА ПРОТИВ ИНСЕКТИ ВИСОКОЕФИКАСНА ФЛУРОСЦЕНТНА НЕОНКА TL5 14 W 830 КОМПЛЕТ UV-СВЕТЛЕТЧКИ ЦЕВКИ 120 CM/36 W РЕЗЕРВНА UV СВЕТИЛКА
1.003,00 ден.
413,00 ден.
3.835,00 ден.
354,00 ден.
Повеќе »Повеќе »Повеќе »Повеќе »
Оцена:
Za oddajo glasu kliknite na zvezdico!
Сите цени се со вклучен ДДВ 18%. Трошоците за праќање на робата не се вклучени во цената.
Дознајте информации за залиха на производите во Скопје на conrad@conrad.mk. Кoнтакт телефон: 02 3 118 333.