Добродојдовте во Conrad

Дирекција:
Ул."Коле Неделковски" бр.22
1000 Скопје
Тел/факс:
00 389 (2) 3 118 333

БАКАРНА ЖИЦА 9 m - 0.8 mm

Кат.бр. 607649
215,00 ден. Не е испорачливо!
вклуч. ДДВ/не вклуч. трошоци на на праќање
Количина:

Оцена: (гласај »)

Емајлирана бакарна жица за ел.коло и трансформери со можност за лемење.

Технички податоци:
Надворешен дијаметар: 0.8 mm
Заштита: Не
RoHS согласност: Да
Халогени состојки: Да

Вклучено во испорака:
Должина на намотка: 9 m

Опрема:
*

Карактеристики:
*

Купувачите кои го погледаа овој производ се исто така заинтересирани и за:
БАКАРНА ЖИЦА 23 m - 0.5 mm ЗАШТИТЕН КАБЕЛ - YV 0.5- ЦРВЕН БАКАРНА ЖИЦА - ПОСРЕБРЕНА 1.2 mm Мерач на вртежи VOLTCRAFT DT-30LK
215,00 ден.
513,00 ден.
605,00 ден.
6.254,00 ден.
Повеќе »Повеќе »Повеќе »Повеќе »

Купувачите кои го купија овој производ, исто така купија и:
БАКАРНА ЖИЦА - ПОСРЕБРЕНА 1.2 mm
605,00 ден.
Повеќе »
Оцена:
Za oddajo glasu kliknite na zvezdico!
Сите цени се со вклучен ДДВ 18%. Трошоците за праќање на робата не се вклучени во цената.
Дознајте информации за залиха на производите во Скопје на conrad@conrad.mk. Кoнтакт телефон: 02 3 118 333.