Добродојдовте во Conrad
Вашата кошница
0 Прод. | 0,00 ден.


Дирекција:
Ул."Коле Неделковски" бр.22
1000 Скопје
Тел/факс:
00 389 (2) 3 118 333

Продолжен кабел со вклучници со засебно исклучување

Кат.бр. 610186
4.130,00 ден. На залиха во Германија
вклуч. ДДВ/не вклуч. трошоци на на праќање
Количина:

Оцена: (гласај »)

Овој продолжен кабел со неколку независни вклучници е идеално решение за приклучување различни уреди, без влечење кабли. Секоја вклучница може посебно да се вклучи или исклучи. Предност на склопот е тоа што со еден поглед на светлечките прекинувачи, можете да видите кој уред е вклучен.

Технички податоци:
Димензии: (Ш x В x Д) 590 x 74 х 47 mm
Вградена заштита за деца: ДА
Боја: сива-црна
Приклучна моќност: 3600 W
Тип на вклучници: 5 независни EURO вклучници
Тип на кабелот: H05VV-F 3 G 1,5 mm ²
Должина на кабелот: 1,5 m
Номинална струја: 16 A
Работен напон: 230 V / 50 Hz
Тежина: 960 g

Вклучено во испорака:
1 х Продолжен кабел.


Купувачите кои го погледаа овој производ се исто така заинтересирани и за:
Глувче светилка
1.534,00 ден.
Повеќе »
Оцена:
Za oddajo glasu kliknite na zvezdico!
Сите цени се со вклучен ДДВ 18%. Трошоците за праќање на робата не се вклучени во цената.
Дознајте информации за залиха на производите во Скопје на conrad@conrad.mk. Кoнтакт телефон: 02 3 118 333.