Добродојдовте во Conrad

Дирекција:
Ул."Коле Неделковски" бр.22
1000 Скопје
Тел/факс:
00 389 (2) 3 118 333

РЕГУЛАТОР НА СОБНА ТЕМПЕРАТУРА СО НЕДЕЛНА ПРОГРАМА

Кат.бр. 610578
4.425,00 ден. Не е испорачливо!
вклуч. ДДВ/не вклуч. трошоци на на праќање
Количина:

Оцена: (гласај »)

Преку голем син дисплеј со едноставен допир прилагодувате посебни сакани програми. Можете да изберете помеѓу: еднодневни програми, неделни програми, или понеделник-петок/ сабота-недела програма. Аларм за слаба батерија. Со заштита од мраз. Погоден за уреди за греење и ладење.

Технички податоци:
Заштита од мраз: да ∙
Димензии: (Д x Ш x В) 130 x 88 x 38 мм ∙
Боја: бела ∙
Екран: да ∙
За ладење: да ∙
За греење: да ∙
Метод за монтажа: површински ∙
Опсег на прилагодување: 5 - 35 °C ∙
Работен напон: 2 x 1,5 V AA батерии ∙
Вид: собен термостат, електронски ∙
Тежина: 182 г.

Вклучено во испорака:
*

Опрема:
*

Карактеристики:
*

Купувачите кои го погледаа овој производ се исто така заинтересирани и за:
Програмабилен дигитален собен термостат ВЕНТИЛ - 12MM
1.370,00 ден.
2.596,00 ден.
Повеќе »Повеќе »
Оцена:
Za oddajo glasu kliknite na zvezdico!
Сите цени се со вклучен ДДВ 18%. Трошоците за праќање на робата не се вклучени во цената.
Дознајте информации за залиха на производите во Скопје на conrad@conrad.mk. Кoнтакт телефон: 02 3 118 333.