Добродојдовте во Conrad
Вашата кошница
0 Прод. | 0,00 ден.


Дирекција:
Ул."Коле Неделковски" бр.22
1000 Скопје
Тел/факс:
00 389 (2) 3 118 333

Собен термостат со неделна програма

Кат.бр. 610630
1.357,00 ден. Не е испорачливо!
вклуч. ДДВ/не вклуч. трошоци на на праќање
Количина:

Оцена: (гласај »)

Подесете ја дневната или ноќната температура од 5˚ до 30˚. За привремена контрола во прилог на посебната програма за заштита „Фрост“, достапни се 9 сегашни програми и 10 контролирани програми, достапни поединечно. LCD екранот ве информира за наместената температура, програма и час. Термостатот е исто така погоден и за контрола на клима уред.

Технички податоци:
Боја: Бела
Димензии: (Д x Ш x В) 155 x 80 x 31 мм
Тежина: 150 g
Хистерезис: 1 / 2 ° C (со прилагодување)
Контакт капацитет: 24 / 230 V / 6 А
Контакт напон: 24 / 230 V
Контакт струја: 6 А
Работен напон: 2 x 1,5 V AA батерии
Заштита од мраз: Да
RAL колор код: 9016
Екран: Да
Клима: Да
Греење: Да
Монтажен метод: површински
Ноќно намалување: Да
Опсег на прилагодување : 5-30 ° C
За греење и ладење
Хистерезис 1 / 2 ° C прилагодливи
Контакт напон 24 V и 230V
Вид: Собен термостат електронски

Вклучено во испорака:
*

Опрема:
*

Карактеристики:
*

Купувачите кои го погледаа овој производ се исто така заинтересирани и за:
Дигитален собен термостат Програмабилен дигитален собен термостат РЕГУЛАТОР НА СОБНА ТЕМПЕРАТУРА СО НЕДЕЛНА ПРОГРАМА KAMEРА ЗА ВИДЕО НАДЗОР ВО ФОРМА НА РАЧЕН ЧАСОВНИК
2.242,00 ден.
1.370,00 ден.
4.425,00 ден.
6.667,00 ден.
Повеќе »Повеќе »Повеќе »Повеќе »
Оцена:
Za oddajo glasu kliknite na zvezdico!
Сите цени се со вклучен ДДВ 18%. Трошоците за праќање на робата не се вклучени во цената.
Дознајте информации за залиха на производите во Скопје на conrad@conrad.mk. Кoнтакт телефон: 02 3 118 333.