Добродојдовте во Conrad
Вашата кошница
0 Прод. | 0,00 ден.


Дирекција:
Ул."Коле Неделковски" бр.22
1000 Скопје
Тел/факс:
00 389 (2) 3 118 333

Дигитален собен термостат

Кат.бр. 610700
2.242,00 ден. Не е испорачливо!
вклуч. ДДВ/не вклуч. трошоци на на праќање
Количина:

Оцена: (гласај »)

Без разлика дали е ладно или топло, со овој термостат едноставно можете да го вклучувате горилникот од котелот за греење или пумпата од климатизацијата. На многу едноставен начин можете да програмирате дневни или ноќни операции, додека на дисплејот од течни кристали (LCD) се прикажува собната температура.

Технички податоци:
Ноќни нагодувања
Вградена функција против замрзнување
Опсег на подесување: 10 до 30 °C
Приклучен напон: 230 V
Тип на контакти: E 6 (2) A
Хистереза на температурата: 0.8 °C
Боја: бела Д
имензии: (Ш x В x Д) 85 x 85 x 30 mm
Приказник: ДА (LCD)
Тип на монтажа: ѕидна монтажа

Вклучено во испорака:
1 х Дигитален термостат.


Купувачите кои го погледаа овој производ се исто така заинтересирани и за:
Програмабилен дигитален собен термостат РЕГУЛАТОР НА СОБНА ТЕМПЕРАТУРА СО НЕДЕЛНА ПРОГРАМА БЕЗЖИЧЕН ТЕРМОСТАТ ЗА РАДИЈАТОР Собен термостат со неделна програма
1.370,00 ден.
4.425,00 ден.
5.015,00 ден.
1.357,00 ден.
Повеќе »Повеќе »Повеќе »Повеќе »
Оцена:
Za oddajo glasu kliknite na zvezdico!
Сите цени се со вклучен ДДВ 18%. Трошоците за праќање на робата не се вклучени во цената.
Дознајте информации за залиха на производите во Скопје на conrad@conrad.mk. Кoнтакт телефон: 02 3 118 333.