Добродојдовте во Conrad

Дирекција:
Ул."Коле Неделковски" бр.22
1000 Скопје
Тел/факс:
00 389 (2) 3 118 333

Програмабилен дигитален собен термостат

Кат.бр. 610701
1.370,00 ден. Не е испорачливо!
вклуч. ДДВ/не вклуч. трошоци на на праќање
Количина:

Оцена: (гласај »)

Со овој термостат имате оптимална контрола на температурата во собата и ходникот. Сочувајте ја саканата вредност на температура за еден час, дење или ноќе. Одбројувачката функција може да се употреби на ограничено време (1-24h) за менување на собната температура. На дисплејот може да ја отчитате температурата - дневна или ноќна. Исто така има и опција на заклучување на командите. Надворешниот сензор овозможува и подесување на катното загревање.

Технички податоци:
Димензии: (Ш x В x Д) 84 x 84 x 55 mm
Боја: бела
Тип на монтажа: ѕидна монтажа
Ноќни нагодувања
Функција против замрзнување: нема
Погоден за клима уреди: не
Опсег на подесување: 10 до 30 °C
Подесувачки надворешен сензор од -20 до +45 ° C,со подесувачко покачување на темп.за 0,5 °C
Хистереза на температура: 0,5 °C
Тип на контакти: E 16 (2) A
Приказник: да (LCD)
Приклучен напон: 230 V / 50 Hz

Вклучено во испорака:
Термостат со 2 метри кабел


Купувачите кои го погледаа овој производ се исто така заинтересирани и за:
Дигитален собен термостат Собен термостат со неделна програма Радио-далечински управувач за контролниот уред за заштеда на енергија Систем за регулација на парно греење
2.242,00 ден.
1.357,00 ден.
1.062,00 ден.
14.490,00 ден.
Повеќе »Повеќе »Повеќе »Повеќе »
Оцена:
Za oddajo glasu kliknite na zvezdico!
Сите цени се со вклучен ДДВ 18%. Трошоците за праќање на робата не се вклучени во цената.
Дознајте информации за залиха на производите во Скопје на conrad@conrad.mk. Кoнтакт телефон: 02 3 118 333.