Добродојдовте во Conrad

Дирекција:
Ул."Коле Неделковски" бр.22
1000 Скопје
Тел/факс:
00 389 (2) 3 118 333

РЕГУЛАТОР НА ТЕМПЕРАТУРА

Кат.бр. 610702
1.298,00 ден. Не е испорачливо!
вклуч. ДДВ/не вклуч. трошоци на на праќање
Количина:

Оцена: (гласај »)

AP регулатор за автомаско подесување натемпература - термостат со 4 временски функции за 4 температури (пон-пет) и 2 временски функции за 2 температури (саб+нед). Разлика во температури од 0.5-2.0 Целзиусови степени. Можност за мануелно подесување на температура. Вграден дисплеј за поeдноставна употреба.

Технички податоци:
Димензии: (Д x Ш x В) 110 x 75 x 46 mm
Боја: Бела
RAL тип: 9016
Дисплеј: Да
Заштита: Да
Регулатор за систем за разладување: Да
Спецификации: Термостат
Температура-регулатор: 10 - 30°C
Хистереза: 0.5/ 1.0/ 1.5/ 2.0 °C
Капацитет: 230 V/6 2 - 18
Напон: 230 V
Ел.струја: 6 (2)A
Напојување: 230 V/50 Hz
Тип: Ел.термостат

Вклучено во испорака:
Регулатор на температура (1)


Опрема:
*

Карактеристики:
*

Купувачите кои го погледаа овој производ се исто така заинтересирани и за:
Дигитален собен термостат Програмабилен дигитален собен термостат
2.242,00 ден.
1.370,00 ден.
Повеќе »Повеќе »
Оцена:
Za oddajo glasu kliknite na zvezdico!
Сите цени се со вклучен ДДВ 18%. Трошоците за праќање на робата не се вклучени во цената.
Дознајте информации за залиха на производите во Скопје на conrad@conrad.mk. Кoнтакт телефон: 02 3 118 333.