Добродојдовте во Conrad
Вашата кошница
0 Прод. | 0,00 ден.


Дирекција:
Ул."Коле Неделковски" бр.22
1000 Скопје
Тел/факс:
00 389 (2) 3 118 333

ДИГИТАЛЕН НЕДЕЛЕН ТАЈМЕР IP44

Кат.бр. 611762
1.534,00 ден. На залиха во Германија
вклуч. ДДВ/не вклуч. трошоци на на праќање
Количина:

Оцена: (гласај »)

Вклучете го било кој електричен уред внатре или на отворено преку неделниот тајмер кој можете самите да го програмирате. На располагање имате 20 различни програми, како и програм за случајно вклучување, т.е count-down (одбројувачка) функција.

Технички податоци:
Димензии: (Д х Ш х В) 125 x 65 x 45 мм
Боја: сребрена
Заштита: IP44
Најкратко време за префрлување: 1 мин
Најкраток интервал за префрлување : 1 мин
Струја (максимум): 16 А
Капацитет (макс.): 3680 W

Вклучено во испорака:
Батерија за заштита на податоци

Опрема:
Заштита за деца
Степен на заштита IP44
Случајно вклучување

Карактеристики:
*

Купувачите кои го погледаа овој производ се исто така заинтересирани и за:
Продолжен кабел со вклучници со засебно исклучување
4.130,00 ден.
Повеќе »
Оцена:
Za oddajo glasu kliknite na zvezdico!
Сите цени се со вклучен ДДВ 18%. Трошоците за праќање на робата не се вклучени во цената.
Дознајте информации за залиха на производите во Скопје на conrad@conrad.mk. Кoнтакт телефон: 02 3 118 333.