Добродојдовте во Conrad
Вашата кошница
0 Прод. | 0,00 ден.


Дирекција:
Ул."Коле Неделковски" бр.22
1000 Скопје
Тел/факс:
00 389 (2) 3 118 333

МОЌНА УНИВЕРЗАЛНА ПРАЧКА СО 2ШТЕКЕРИ + 6ПРИКЛУЧОЦИ ЗА РАЗЛАДНИ УРЕДИ

Кат.бр. 612797
4.012,00 ден. На залиха во Германија
вклуч. ДДВ/не вклуч. трошоци на на праќање
Количина:

Оцена: (гласај »)

Со 2 штекери со заштитен контакти 2 x 3 штекери за разладни уреди. Може да се употребуваат преку уклучување на 2 тастери. Моќната универзална прачка со штекери се одликува со посебно робусна, цврста конструкција отпорна на удари и кршење изработена од калитетни материјали. Запазеното закачување на 4 точки и овозможува на моќната универзална прачка голема стабилност, прилагодена и за погруба работна околина. Сите штекери се со стандардна големина и се предвидени со заштита за деца.

Технички податоци:
Оптеретеност на напон: 230 V/50 Hz
Приклучно оптеретување: 2300/3600 W
Номинална струја: 10/16 A
Заштитен контакт/ ЕУРО-штекери: 2/0
Должина на кабел: 1,4 m
Останати технички податоци: двополен прекинувач, осветлен
Боја: сребрена, црна
Тип на кабел: H05VV-F3G 1,5 mm²
Заштита за деца: да


Вклучено во испорака:
*

Опрема:
*

Карактеристики:
*

Купувачите кои го погледаа овој производ се исто така заинтересирани и за:
ДИГИТАЛЕН НЕДЕЛЕН ТАЈМЕР IP44
1.534,00 ден.
Повеќе »
Оцена:
Za oddajo glasu kliknite na zvezdico!
Сите цени се со вклучен ДДВ 18%. Трошоците за праќање на робата не се вклучени во цената.
Дознајте информации за залиха на производите во Скопје на conrad@conrad.mk. Кoнтакт телефон: 02 3 118 333.