Добродојдовте во Conrad
Вашата кошница
0 Прод. | 0,00 ден.


Дирекција:
Ул."Коле Неделковски" бр.22
1000 Скопје
Тел/факс:
00 389 (2) 3 118 333

GAO Продолжен кабел со 4 приклучоци

Кат.бр. 612993
1.357,00 ден. Испорачливо од 17.02.2020
вклуч. ДДВ/не вклуч. трошоци на на праќање
Количина:

Оцена: (гласај »)

Поштедете си го грбот. Овој продолжен кабел се вклучува преку сината педала.  Приклучокот има систем за чување на вишокот на кабел. Може да се постави на ѕид.

Технички податоци:
Дим. (Д x Ш x В): 338 x 68 x 40 mm
Заштита за деца: да
Боја: црна
Должина на кабел: 1,4 m
Работен напон: 230 V/50 Hz
Потрошувачка на енергија: 3680 W
Струја: 16 А
Сигурносен/европски штекер: 4 / 0
Педала за лесно вклучување
Со заштита за деца


Вклучено во испорака:
*

Опрема:
*

Карактеристики:
*

Купувачите кои го погледаа овој производ се исто така заинтересирани и за:
МОЌНА УНИВЕРЗАЛНА ПРАЧКА СО 2ШТЕКЕРИ + 6ПРИКЛУЧОЦИ ЗА РАЗЛАДНИ УРЕДИ
4.012,00 ден.
Повеќе »
Оцена:
Za oddajo glasu kliknite na zvezdico!
Сите цени се со вклучен ДДВ 18%. Трошоците за праќање на робата не се вклучени во цената.
Дознајте информации за залиха на производите во Скопје на conrad@conrad.mk. Кoнтакт телефон: 02 3 118 333.