Добродојдовте во Conrad

Дирекција:
Ул."Коле Неделковски" бр.22
1000 Скопје
Тел/факс:
00 389 (2) 3 118 333

Бркач на мачки и кучиња

Кат.бр. 619815
1.829,00 ден. Не е испорачливо!
вклуч. ДДВ/не вклуч. трошоци на на праќање
Количина:

Оцена: (гласај »)

Со овој уред кучињата и мачките на Вашиот имот можете да ги сметате за минато. Кога несаканиот посетител ќе дојде во досег на PIR сензорот, уредот започнува да емитува високофреквентен тон во траење од 25 секунди. Животните се многу чувствителни на оваа високофреквентна бучавост и настојуваат да ја избегнат. Куќиштето е изработено од ABS пластика и е отпорно на временски влијанија, а вградените батерии му овозможуваат независност на уредот, така што можете да го пренесете на место на кое Вие ќе посакате.

Технички податоци:
Димензии: (Д x Ш x В) 137 x 55 x 82 mm
Боја: зелена
Видно поле: 130°
Гласност: 90 dBA
Работен опсег: 70 m²
Фреквенција: 18- 24 kHz
Работен напон: 9 V
Тежина: 158 g

Вклучено во испорака:
Бркач со вграден PIR сензор.


Купувачите кои го погледаа овој производ се исто така заинтересирани и за:
БРКАЧ НА МАЧКИ И КУЧИЊА Ултразвучен бркач на животни, Kemo Electronic Електронски бркач на птици Бркач на комарци
3.363,00 ден.
2.006,00 ден.
5.310,00 ден.
177,00 ден.
Повеќе »Повеќе »Повеќе »Повеќе »

Купувачите кои го купија овој производ, исто така купија и:
Бркач на комарци
177,00 ден.
Повеќе »
Оцена:
Za oddajo glasu kliknite na zvezdico!
Сите цени се со вклучен ДДВ 18%. Трошоците за праќање на робата не се вклучени во цената.
Дознајте информации за залиха на производите во Скопје на conrad@conrad.mk. Кoнтакт телефон: 02 3 118 333.