Добродојдовте во Conrad

Дирекција:
Ул."Коле Неделковски" бр.22
1000 Скопје
Тел/факс:
00 389 (2) 3 118 333

БРКАЧ НА МАЧКИ И КУЧИЊА

Кат.бр. 620109
3.363,00 ден. Не е испорачливо!
вклуч. ДДВ/не вклуч. трошоци на на праќање
Количина:

Оцена: (гласај »)

Не морате повеќе да ги трпите кучињата и мачките кои досадуваат на Вашиот имот. Штом PIR сензорот ќе открие присуство на натрапникот, се активира ултразвук во траење од 25 секунди. Овој звук е вон чујното подрачје на човекот но е мошне непријатен за животните. Благодарение на својата изведба во ABS пластично куќиште и батериското напојување, овој уред може да се монтира на место на кое Вам тоа најмногу Ви одговара.

Технички податоци:
Димензии: (Д x Ш x В) 114 x 88 x 60 mm
Работен напон: 9V
Работно подрачје: 60 m²
Фреквенција: 23 kHz
Работна температура: +5 до +40°C

Вклучено во испорака:
Електронски бркач · Упатство за употреба. · Опрема: PIR сензор, вграден звучник

Опрема:
*

Карактеристики:
*

Купувачите кои го погледаа овој производ се исто така заинтересирани и за:
Бркач на мачки и кучиња Ултразвучен бркач на животни, Kemo Electronic Бркач на кучиња Инструмент за мерење на амбиентални услови Voltcraft 5 во 1
1.829,00 ден.
2.006,00 ден.
1.829,00 ден.
15.694,00 ден.
Повеќе »Повеќе »Повеќе »Повеќе »
Оцена:
Za oddajo glasu kliknite na zvezdico!
Сите цени се со вклучен ДДВ 18%. Трошоците за праќање на робата не се вклучени во цената.
Дознајте информации за залиха на производите во Скопје на conrad@conrad.mk. Кoнтакт телефон: 02 3 118 333.