Добродојдовте во Conrad
Вашата кошница
0 Прод. | 0,00 ден.


Дирекција:
Ул."Коле Неделковски" бр.22
1000 Скопје
Тел/факс:
00 389 (2) 3 118 333

ГЕНЕРАТОР ЗА МАГНЕТНО ПОЛЕ

Кат.бр. 623501
1.357,00 ден. На залиха во Германија
вклуч. ДДВ/не вклуч. трошоци на на праќање
Количина:

Оцена: (гласај »)

Вашиот генератор за магнетно поле можете да го прицврстите директно на водоводната цевка без многу мака и напор. Штом ќе се приклучи во струја, веднаш почнува да работи. Има можност за дополнително и одделно приспособување на параметрите на фреквенција, амплитуда и време. На тој начин го приспособуватеуредот на вашите потреби и услови. Соодветниот мрежен приклучок со каталошки број 51 19 91 се нарачува посебно. Изјавите не се научно докажани и ефектите нема да бидат исти во сите апликации.

Технички податоци:
Димензии: (Д x Ш x В) 120 x 90 x 50 мм
Потрошувачка на енергија: 1,35 W
Фрекфенција: 0,5 / 1,0 / 2,0 kHz
Капацитет: 3 м / ч
Работен напон: од 9 V / DC

Вклучено во испорака:
*

Опрема:
0.5, 1 или 2 kHz надворешна фрекфенција.

Карактеристики:
*

Купувачите кои го погледаа овој производ се исто така заинтересирани и за:
СИСТЕМ ЗА ДАЛЕЧИНСКО УПРАВУВАЊЕ MT-400 Детектор за HF-преносник 1 MHZ до 6 GHZ Бркач на мачки и кучиња MULTI PLUS ГЕНЕРАТОР НА МАГНЕТНО ПОЛЕ
7.493,00 ден.
2.832,00 ден.
1.829,00 ден.
5.605,00 ден.
Повеќе »Повеќе »Повеќе »Повеќе »
Оцена:
Za oddajo glasu kliknite na zvezdico!
Сите цени се со вклучен ДДВ 18%. Трошоците за праќање на робата не се вклучени во цената.
Дознајте информации за залиха на производите во Скопје на conrad@conrad.mk. Кoнтакт телефон: 02 3 118 333.