Добродојдовте во Conrad
Вашата кошница
0 Прод. | 0,00 ден.


Дирекција:
Ул."Коле Неделковски" бр.22
1000 Скопје
Тел/факс:
00 389 (2) 3 118 333

ПРОДОЛЖЕН КАБЕЛ СО 3 ОТВОРИ -ЦРН

Кат.бр. 625066
531,00 ден. Не е испорачливо!
вклуч. ДДВ/не вклуч. трошоци на на праќање
Количина:

Оцена: (гласај »)

Продолжен кабел со 3 отвори и прекинувач.

Технички податоци:
Боја: црна
Димензии: (Д x Ш x В) 230 x 80 x 60 mm
Дожина на кабел: 1,4 m
Напон: 250 V/50 Hz
Јачина: 3600 W
Ел.струја: 16 A
Заштитен приклучок/Еуро-штекер 3/0
Тип на кабел: H05VV-F 3 G 1,5 mm²
Заштита: Нема

Вклучено во испорака:
Продолжен кабел со 3 отвори - црн (1)

Опрема:
*

Карактеристики:
*

Купувачите кои го погледаа овој производ се исто така заинтересирани и за:
ПРОДОЛЖЕН КАБЕЛ СО 3 ОТВОРИ - БЕЛ
531,00 ден.
Повеќе »
Оцена:
Za oddajo glasu kliknite na zvezdico!
Сите цени се со вклучен ДДВ 18%. Трошоците за праќање на робата не се вклучени во цената.
Дознајте информации за залиха на производите во Скопје на conrad@conrad.mk. Кoнтакт телефон: 02 3 118 333.