Добродојдовте во Conrad
Вашата кошница
0 Прод. | 0,00 ден.


Дирекција:
Ул."Коле Неделковски" бр.22
1000 Скопје
Тел/факс:
00 389 (2) 3 118 333

ПРОДОЛЖЕН КАБЕЛ СО 3 ОТВОРИ - TITAN

Кат.бр. 625071
767,00 ден. На залиха во Германија
вклуч. ДДВ/не вклуч. трошоци на на праќање
Количина:

Оцена: (гласај »)

Продолжен кабел со 3 отвори во титаниумска боја и прекинувач.

Технички податоци:
Боја: Титаниум
Должина на кабел: 1,4 m
Тип на кабел: H05VV-F 3 G 1,5 mm²
Прекинувач: имаНапон:: 230 V/50 Hz
Јачина: 3600 WЕл.струја: 16 A
Заштитен приклучок/Еуро-штекер: 3/0

Вклучено во испорака:
Продолжен кабел со 3 отвори (1)

Опрема:
*

Карактеристики:
*

Купувачите кои го погледаа овој производ се исто така заинтересирани и за:
ПРОДОЛЖЕН КАБЕЛ СО 3 ОТВОРИ -ЦРН
531,00 ден.
Повеќе »
Оцена:
Za oddajo glasu kliknite na zvezdico!
Сите цени се со вклучен ДДВ 18%. Трошоците за праќање на робата не се вклучени во цената.
Дознајте информации за залиха на производите во Скопје на conrad@conrad.mk. Кoнтакт телефон: 02 3 118 333.