Добродојдовте во Conrad
Вашата кошница
0 Прод. | 0,00 ден.


Дирекција:
Ул."Коле Неделковски" бр.22
1000 Скопје
Тел/факс:
00 389 (2) 3 118 333

ПРОДОЛЖЕН КАБЕЛ СО 6 ОТВОРИ

Кат.бр. 625072
885,00 ден. Не е испорачливо!
вклуч. ДДВ/не вклуч. трошоци на на праќање
Количина:

Оцена: (гласај »)

Продолжниот кабел со три отвори со титаниумска боја совршено одговара во секој модерно уреден простор. Вградената заштита за деца и приклучокот овозможуваат максимална безбедност и удобност..

Технички податоци:
Заштита за деца: Да
Боја: титаниум
Напојување: 3600 W
Заштитен приклучок/Еуро-штекер: 6/0
Тип на кабел: H05VV-F 3G 1.5 mm²
Должина на кабел: 1.4 m
Напон: 230 V/50 Hz
Основна струја: 16 A
Работен напон: до 250 V/50 Hz

Вклучено во испорака:
Продолжен кабел со 6 отвори (1)

Опрема:
*

Карактеристики:
*

Купувачите кои го погледаа овој производ се исто така заинтересирани и за:
ПРОДОЛЖЕН КАБЕЛ СО 3 ОТВОРИ - TITAN СЕНЗОР ЗА ДВИЖЕЊЕ 180°
767,00 ден.
531,00 ден.
Повеќе »Повеќе »
Оцена:
Za oddajo glasu kliknite na zvezdico!
Сите цени се со вклучен ДДВ 18%. Трошоците за праќање на робата не се вклучени во цената.
Дознајте информации за залиха на производите во Скопје на conrad@conrad.mk. Кoнтакт телефон: 02 3 118 333.