Добродојдовте во Conrad
Вашата кошница
0 Прод. | 0,00 ден.


Дирекција:
Ул."Коле Неделковски" бр.22
1000 Скопје
Тел/факс:
00 389 (2) 3 118 333

ПРОДОЛЖЕН КАБЕЛ СО 3 ОТВОРИ 3M

Кат.бр. 631206
1.180,00 ден. На залиха во Германија
вклуч. ДДВ/не вклуч. трошоци на на праќање
Количина:

Оцена: (гласај »)

Продолжниот кабел со три отвори со титаниумска боја совршено одговара во секој модерно уреден простор. Вградената заштита за деца и приклучокот овозможуваат максимална безбедност и удобност.

Технички податоци:
Боја: титаниум
Заштита за деца: Има
Капацитет: 3600 W
Заштитен приклучок/Еуро-штекер: 3.0
Тип на кабел: H05VV-F 3G 1.5 mm²
Должина на кабел: 3.0 m
Номинален напон: 230 V/50 Hz
Номинална струја: 16 А

Вклучено во испорака:
Продолжен кабел со три отвори 3 m (1)

Опрема:
*

Карактеристики:
*

Купувачите кои го погледаа овој производ се исто така заинтересирани и за:
ПРОДОЛЖЕН КАБЕЛ СО 6 ОТВОРИ ТИТАНИУМСКИ ПРОДОЛЖЕН КАБЕЛ СО 6 ОТВОРИ
885,00 ден.
1.239,00 ден.
Повеќе »Повеќе »
Оцена:
Za oddajo glasu kliknite na zvezdico!
Сите цени се со вклучен ДДВ 18%. Трошоците за праќање на робата не се вклучени во цената.
Дознајте информации за залиха на производите во Скопје на conrad@conrad.mk. Кoнтакт телефон: 02 3 118 333.