Добродојдовте во Conrad
Вашата кошница
0 Прод. | 0,00 ден.


Дирекција:
Ул."Коле Неделковски" бр.22
1000 Скопје
Тел/факс:
00 389 (2) 3 118 333

ТИТАНИУМСКИ ПРОДОЛЖЕН КАБЕЛ СО 6 ОТВОРИ

Кат.бр. 631207
1.239,00 ден. На залиха во Германија
вклуч. ДДВ/не вклуч. трошоци на на праќање
Количина:

Оцена: (гласај »)

Титаниумски обоен продолжен кабел со 6 отвори кој ке прилега на интериерот насекаде во важиот дом. Вградена максимална заштита за деца.

Технички податоци:
Вградена заштита: Да
Боја: Титаниум
Конекција: 3600 W
Сигурносен осигурувач: 6.0
Тип кабел: H05VV-F 3G 1.5 mm²
Должина на кабел: 3.0 m
Напон: 230 V/50 Hz
Ел.струја: 16 A
Напојување до: 250 V/50 Hz

Вклучено во испорака:
Титаниумски продолжен кабел со 6 отвори (1)

Опрема:
*

Карактеристики:
*

Купувачите кои го погледаа овој производ се исто така заинтересирани и за:
ПРОДОЛЖЕН КАБЕЛ СО 3 ОТВОРИ 3M ПРОДОЛЖЕН КАБЕЛ СО 8 ПРИКЛУЧОЦИ
1.180,00 ден.
1.475,00 ден.
Повеќе »Повеќе »
Оцена:
Za oddajo glasu kliknite na zvezdico!
Сите цени се со вклучен ДДВ 18%. Трошоците за праќање на робата не се вклучени во цената.
Дознајте информации за залиха на производите во Скопје на conrad@conrad.mk. Кoнтакт телефон: 02 3 118 333.