Добродојдовте во Conrad
Вашата кошница
0 Прод. | 0,00 ден.


Дирекција:
Ул."Коле Неделковски" бр.22
1000 Скопје
Тел/факс:
00 389 (2) 3 118 333

ПРОДОЛЖЕН КАБЕЛ СО 8 ПРИКЛУЧОЦИ

Кат.бр. 631208
1.475,00 ден. На залиха во Германија
вклуч. ДДВ/не вклуч. трошоци на на праќање
Количина:

Оцена: (гласај »)

Овој продолжен кабел со титаниумска боја и вграден прекинувач со заштита за деца е погоден за домашни и работни простории.

Технички податоци:
Заштита за деца: Да
Боја: титаниум.
Напојување: 3600 W.
Заштита/Euro штекери: 4/4.
Тип на кабел: H05VV-F 3G 1.5 mm.
Должина на кабел: 3.0 m.
Основно напојување: 230 V/50 Hz.
Ел. струја: 16 A.
Напон: до 250 V/50 Hz.

Вклучено во испорака:
Продолжен кабел 8 приклучоци (1)

Опрема:
*

Карактеристики:
*

Купувачите кои го погледаа овој производ се исто така заинтересирани и за:
ТИТАНИУМСКИ ПРОДОЛЖЕН КАБЕЛ СО 6 ОТВОРИ ПРОДОЛЖЕН КАБЕЛ СО 6 ОТВОРИ - КАФЕАВ ПРОДОЛЖЕН КАБЕЛ СО 12 ПРИКЛУЧОЦИ
1.239,00 ден.
767,00 ден.
3.304,00 ден.
Повеќе »Повеќе »Повеќе »
Оцена:
Za oddajo glasu kliknite na zvezdico!
Сите цени се со вклучен ДДВ 18%. Трошоците за праќање на робата не се вклучени во цената.
Дознајте информации за залиха на производите во Скопје на conrad@conrad.mk. Кoнтакт телефон: 02 3 118 333.