Добродојдовте во Conrad
Вашата кошница
0 Прод. | 0,00 ден.


Дирекција:
Ул."Коле Неделковски" бр.22
1000 Скопје
Тел/факс:
00 389 (2) 3 118 333

ПРОДОЛЖЕН КАБЕЛ СО 6 ОТВОРИ-БЕЛ

Кат.бр. 631248
885,00 ден. Не е испорачливо!
вклуч. ДДВ/не вклуч. трошоци на на праќање
Количина:

Оцена: (гласај »)

Активирајте ги сите уреди вклучени во продолжниот кабел само со притискање на црвеното копче. Вградена заштита за деца.

Технички податоци:
Боја: бела
Должина на кабел: 3.0 m
Напојување: 3600 W
Заштитен приклучок/ЕУРО-штекер: 6.0
Тип на кабел: H05VV-F 3G 1.5 mm²
Основен напон: 230 V/50 Hz
Основна ел. енергија: 16 A
Работен напон: 250 V/50 Hz
Заштита за деца: Има

Вклучено во испорака:
Продолжен кабел со шест отвори-бел (1)

Опрема:
*

Карактеристики:
*

Купувачите кои го погледаа овој производ се исто така заинтересирани и за:
ПРОДОЛЖЕН КАБЕЛ СО 3 ОТВОРИ -БЕЛ
708,00 ден.
Повеќе »
Оцена:
Za oddajo glasu kliknite na zvezdico!
Сите цени се со вклучен ДДВ 18%. Трошоците за праќање на робата не се вклучени во цената.
Дознајте информации за залиха на производите во Скопје на conrad@conrad.mk. Кoнтакт телефон: 02 3 118 333.