Добродојдовте во Conrad
Вашата кошница
0 Прод. | 0,00 ден.


Дирекција:
Ул."Коле Неделковски" бр.22
1000 Скопје
Тел/факс:
00 389 (2) 3 118 333

ПРОДОЛЖЕН КАБЕЛ СО 8 ОТВОРИ-БЕЛ

Кат.бр. 631264
1.003,00 ден. На залиха во Германија
вклуч. ДДВ/не вклуч. трошоци на на праќање
Количина:

Оцена: (гласај »)

Вклучете ги со само едно копче сите уреди приклучени во продолжниот кабел со 8 отвори и заштита за деца.

Технички податоци:
Боја: бела
Напојување: 3600 W
Заштитен приклучок/Еуро-штекер: 4/4
Тип на кабел: H05VV-F 3G 1.5 mm²
Должина на кабел: 3.0 m
Номинален напон: 230 V/50 Hz
Номинален струја: 16 A
Работен напон: до 250 V/50 Hz
Заштита за деца: има

Вклучено во испорака:
Продолжен кабел со 8 отвори- бел (1)

Опрема:
*

Карактеристики:
*

Купувачите кои го погледаа овој производ се исто така заинтересирани и за:
ПРОДОЛЖЕН КАБЕЛ СО 6 ОТВОРИ-БЕЛ СЕТ ОД ТЕРМО-ЦЕВКИ 2:1
885,00 ден.
2.655,00 ден.
Повеќе »Повеќе »
Оцена:
Za oddajo glasu kliknite na zvezdico!
Сите цени се со вклучен ДДВ 18%. Трошоците за праќање на робата не се вклучени во цената.
Дознајте информации за залиха на производите во Скопје на conrad@conrad.mk. Кoнтакт телефон: 02 3 118 333.