Добродојдовте во Conrad

Дирекција:
Ул."Коле Неделковски" бр.22
1000 Скопје
Тел/факс:
00 389 (2) 3 118 333

Дигитален термометар за домаќинство

Кат.бр. 646285
1.062,00 ден. Не е испорачливо!
вклуч. ДДВ/не вклуч. трошоци на на праќање
Количина:

Оцена: (гласај »)

Овој дигитален термометар за домаќинство ги мери сите вообичаени и поважни температури во кујната и Вашето домаќинство. Брзото време на одѕив (4 - 10 секунди) и големиот опсег на мерење од -45 до +200 °C укажуваат дека овој термометар е навистина сестрано употреблив.

Технички податоци:
Димензии: (Ш x В x Д) 20 x 205 x 17 mm
Мерен опсег: -45 до +200 °C
Отстапување од измерената температура: 0,1 °C В
реме на одѕив: 4 - 10 секунди
Избор помеѓу °C/°F
Со силиконско капаче
Пример за употреба: леб, вода, чај, вино, замрзнувачи и фрижидери, детска храна, супи, сосови и слично
Напојување: 1,5 V / DC (1 x батерија тип LR 44)
Тежина: 20 g

Вклучено во испорака:
Термометар, Батерии, Упатство за употреба.


Купувачите кои го погледаа овој производ се исто така заинтересирани и за:
Временска станица Conrad 6802 ДИГИТАЛЕН 3 ВО 1 ТЕРМОМЕТАР ЗА ХРАНА Дигитален убоден термометар Voltcraft DET1R
592,00 ден.
3.186,00 ден.
826,00 ден.
Повеќе »Повеќе »Повеќе »

Купувачите кои го купија овој производ, исто така купија и:
ТЕРМО/ХИГРОМЕТАР СО КОМФОРТ ЕКРАН
1.180,00 ден.
Повеќе »
Оцена:
Za oddajo glasu kliknite na zvezdico!
Сите цени се со вклучен ДДВ 18%. Трошоците за праќање на робата не се вклучени во цената.
Дознајте информации за залиха на производите во Скопје на conrad@conrad.mk. Кoнтакт телефон: 02 3 118 333.