Добродојдовте во Conrad
Вашата кошница
0 Прод. | 0,00 ден.


Дирекција:
Ул."Коле Неделковски" бр.22
1000 Скопје
Тел/факс:
00 389 (2) 3 118 333

Временска станица Conrad 6802

Кат.бр. 646355
592,00 ден. Не е испорачливо!
вклуч. ДДВ/не вклуч. трошоци на на праќање
Количина:

Оцена: (гласај »)

На дисплејот на оваа временска станица, можете да отчитате најразлични временски податоци, како моменталната температура, влажност, временска прогноза, час, датум и моменталното ниво на комфорт зоната.

Технички податоци:
Димензии: (Ш x В x Д) 85 x 135 x 23 mm
Мерење на внатрешна температура: 0 до +50 °C
Отстапување од мерење на внатрешна температура: 0,1 °C
Мерење на внатрешна влажност: 20 до 99 %
Отстапување од мерење на внатрешна влажност: 1 %
Тежина: 100 g (без батерии)
Напојување, станица: 3 V/DC (2x микро батерии, ве молиме посебно нарачајте)


Вклучено во испорака:
Временска станица.

Опрема:
 *

Карактеристики:
Зачувување на мин./макс. вредност
Часовник
Аларм со функција на повторување.

Купувачите кои го погледаа овој производ се исто така заинтересирани и за:
Инструмент за мерење влага VOLTCRAFT IR-SCAN-350RH TFA Термометар Wave ТЕРМО/ХИГРОМЕТАР СО КОМФОРТ ЕКРАН Соларна метеостаница OREGON BAR 808
4.307,00 ден.
1.888,00 ден.
1.180,00 ден.
5.723,00 ден.
Повеќе »Повеќе »Повеќе »Повеќе »
Оцена:
Za oddajo glasu kliknite na zvezdico!
Сите цени се со вклучен ДДВ 18%. Трошоците за праќање на робата не се вклучени во цената.
Дознајте информации за залиха на производите во Скопје на conrad@conrad.mk. Кoнтакт телефон: 02 3 118 333.