Добродојдовте во Conrad
Вашата кошница
0 Прод. | 0,00 ден.


Дирекција:
Ул."Коле Неделковски" бр.22
1000 Скопје
Тел/факс:
00 389 (2) 3 118 333

JUMBO Внатрешен Термо/Хигрометар

Кат.бр. 646381
767,00 ден. Не е испорачливо!
вклуч. ДДВ/не вклуч. трошоци на на праќање
Количина:

Оцена: (гласај »)

Со еден поглед ги добивате информациите за внатрешната температура и влажност на големиот2-реден дисплеј. Највисоките и најниските вредности се автоматски снимени и може да бидат прочитани,кога е потребно.

Технички податоци:
Мерен опсег - внатрешна температура: -10 до + 50 °C
Мерен опсег - внатрешнa влажност: 30 до 90%
Работен напон: 1,5 V / DC (1 x AAA батерија)
Димензии (Д x Ш x В): 78 x 84 x 15 мм
Тежина: 64 g
Трансфер тип: Директен
Базна станица димензии: 74 x 84 x 15 мм.

Вклучено во испорака:
*

Опрема:
*

Карактеристики:
*

Купувачите кои го погледаа овој производ се исто така заинтересирани и за:
Инструмент за мерење влага VOLTCRAFT IR-SCAN-350RH Временска станица Conrad 6802
4.307,00 ден.
592,00 ден.
Повеќе »Повеќе »
Оцена:
Za oddajo glasu kliknite na zvezdico!
Сите цени се со вклучен ДДВ 18%. Трошоците за праќање на робата не се вклучени во цената.
Дознајте информации за залиха на производите во Скопје на conrad@conrad.mk. Кoнтакт телефон: 02 3 118 333.