Добродојдовте во Conrad
Вашата кошница
0 Прод. | 0,00 ден.


Дирекција:
Ул."Коле Неделковски" бр.22
1000 Скопје
Тел/факс:
00 389 (2) 3 118 333

Tермо/хигрометар ETH 30, нерѓосувачки челик

Кат.бр. 671414
885,00 ден. Не е испорачливо!
вклуч. ДДВ/не вклуч. трошоци на на праќање
Количина:

Оцена: (гласај »)

Елегантен дизајн со нерѓосувачки челик со црвени стрелки.

Технички податоци:
Дим. (Дијаметар) 127 mm
Внатрешна влажност на воздухот: 20 до 100%
Опсег на внатрешна температура: -20 до 100 °C.

Вклучено во испорака:
*

Опрема:
*

Карактеристики:
*

Купувачите кои го погледаа овој производ се исто така заинтересирани и за:
7 во 1 мултиметар
4.484,00 ден.
Повеќе »
Оцена:
Za oddajo glasu kliknite na zvezdico!
Сите цени се со вклучен ДДВ 18%. Трошоците за праќање на робата не се вклучени во цената.
Дознајте информации за залиха на производите во Скопје на conrad@conrad.mk. Кoнтакт телефон: 02 3 118 333.