Добродојдовте во Conrad
Вашата кошница
0 Прод. | 0,00 ден.


Дирекција:
Ул."Коле Неделковски" бр.22
1000 Скопје
Тел/факс:
00 389 (2) 3 118 333

Мини фрижидер 24 L Сребрен

Кат.бр. 671433
11.505,00 ден. Не е испорачливо!
вклуч. ДДВ/не вклуч. трошоци на на праќање
Количина:

Оцена: (гласај »)

Мини-фрижидер со оптимален капацитет. Можете дури пет шишиња кои содржат 1 литар да ги држите на ладна температура. Во автомобил, додека кампувате, дома или во канцеларијата - благодарение на снабдување со електрична енергија над 12 V / DC или
230 V / AC овој фрижидер може да се користи насекаде. Ако сакате вашата храна да биде топла за долго време, можете тоа да го направите само со промена на прекинувачот на задната страна на уредот за ладење, во уредот за топлење.

Технички податоци:
Димензии: (д x ш x в) 39 x 36 x 47 сm
Обем: 24 L
Боја: сребрена
Температурен опсег: макс. 25 ° C
под околната температура
Работен напон: 12 / 230 V
Мин. Температура: +5 ° C
Функција за ладење и греење
Снабдување со електрична енергија: 230 V/50 Hz или 12 V / DC
Капацитет: 75 W на 230 V / AC или 4,6 А во 12 V / DC
Максимална моќ на греење: 53 ˚ C.

Вклучено во испорака:
Вклучува мрежен кабел и нисконапонски приклучувачки проводник со електричен приклучок за автомобил

Опрема:
*


Купувачите кои го погледаа овој производ се исто така заинтересирани и за:
МИНИ ЛАДИЛНИК V26 12/230 V ТЕРМОЕЛЕКТРИЧЕН МОБИЛЕН ФРИЖИДЕР U26 12 V МИНИ ФРИЖИДЕР 4 Л, СИН МИНИ ЛАДИЛНИК Mobicool G26 12V
6.357,00 ден.
4.779,00 ден.
2.124,00 ден.
5.936,00 ден.
Повеќе »Повеќе »Повеќе »Повеќе »
Оцена:
Za oddajo glasu kliknite na zvezdico!
Сите цени се со вклучен ДДВ 18%. Трошоците за праќање на робата не се вклучени во цената.
Дознајте информации за залиха на производите во Скопје на conrad@conrad.mk. Кoнтакт телефон: 02 3 118 333.