Добродојдовте во Conrad

Дирекција:
Ул."Коле Неделковски" бр.22
1000 Скопје
Тел/факс:
00 389 (2) 3 118 333

Ултразвучен бркач на животни, Kemo Electronic

Кат.бр. 672108
2.006,00 ден. На залиха во Германија
вклуч. ДДВ/не вклуч. трошоци на на праќање
Количина:

Оцена: (гласај »)

Овој ултразвучен бркач на штетници произведува мошне гласни, пулсирачкки, агресивни ултразвучни тонови кои за многу животни се крајно непријатни и на тој начин бегаат. Овој звучник се употребува за отстранување на глодари, комарци, диви животни и птици. Звучната фрекфенција може да се подеси преку ултразвук (кој е нечуен за луѓето) или преку високи и гласни звуци кои ги слушаат и луѓето.

Технички податоци:
Гласност на звук: 135 dB
Област на делување: 100 m²
Фрекфенција: 7 до 38 kHz
Димензии (Д x Ш x В) 140 x 65 x 37 mm
Боја: црна
Потрошувачка на струја: 12 - 13,8 V/DC
Tип : M 175
Погоден за: внатрешна/надворешна употреба.

Вклучено во испорака:
*

Опрема:
*

Карактеристики:
Работи на 12V батерии или преку мрежен адаптер · Високо моќен звучник со пластична мембрана · 10 подесувачки фрекфенции

Купувачите кои го погледаа овој производ се исто така заинтересирани и за:
Електронски бркач на птици РАСТЕРУВАЧ НА ШТЕТНИЦИ PLUS БРКАЧ НА МАЧКИ И КУЧИЊА Бркач на мачки и кучиња
5.310,00 ден.
2.891,00 ден.
3.363,00 ден.
1.829,00 ден.
Повеќе »Повеќе »Повеќе »Повеќе »

Купувачите кои го купија овој производ, исто така купија и:
РАСТЕРУВАЧ НА ШТЕТНИЦИ PLUS
2.891,00 ден.
Повеќе »
Оцена:
Za oddajo glasu kliknite na zvezdico!
Сите цени се со вклучен ДДВ 18%. Трошоците за праќање на робата не се вклучени во цената.
Дознајте информации за залиха на производите во Скопје на conrad@conrad.mk. Кoнтакт телефон: 02 3 118 333.