Добродојдовте во Conrad
Вашата кошница
0 Прод. | 0,00 ден.


Дирекција:
Ул."Коле Неделковски" бр.22
1000 Скопје
Тел/факс:
00 389 (2) 3 118 333

ТЕРМО/ХИГРОМЕТАР СО КОМФОРТ ЕКРАН

Кат.бр. 672222
1.180,00 ден. На залиха во Германија
вклуч. ДДВ/не вклуч. трошоци на на праќање
Количина:

Оцена: (гласај »)

Термо/хигрометарот е опремен со голем дисплеј каде лесно може да се отчита температура, влажност на воздухот и комфорт-индекс.

Технички податоци:
Дим. Базната станица: 54 x 23 x 113 mm
Мерен опсег - за внатрешна влажност: 95% 20bis
Мерен опсег - за внатрешна температура: 0 до +45 C
Резолуција на внатрешните влажност: 1%
Резолуција на внатрешна температура: 0,1 C
Приказ во C или F
Приказ на min/max вредности на внатрешната температура и влажност на воздухот
Приказ на температурата, влажноста на воздухот и комфорт-индексот
Специјално за користење во затворен простор
Пријатен дисплеј

Вклучено во испорака:
*

Опрема:
*

Карактеристики:
*

Купувачите кои го погледаа овој производ се исто така заинтересирани и за:
Временска станица TFA ТЕРМОМЕТАР- (ВНАТРЕШНО/НАДВОРЕШНО МЕРЕЊЕ) Термометар за внатрешна и надворешна температура WAS 7004 Временска станица Conrad 6802
1.180,00 ден.
708,00 ден.
413,00 ден.
592,00 ден.
Повеќе »Повеќе »Повеќе »Повеќе »

Купувачите кои го купија овој производ, исто така купија и:
Професионална безжична метео-станица USB Дигитален термометар за домаќинство
9.617,00 ден.
1.062,00 ден.
Повеќе »Повеќе »
Оцена:
Za oddajo glasu kliknite na zvezdico!
Сите цени се со вклучен ДДВ 18%. Трошоците за праќање на робата не се вклучени во цената.
Дознајте информации за залиха на производите во Скопје на conrad@conrad.mk. Кoнтакт телефон: 02 3 118 333.