Добродојдовте во Conrad
Вашата кошница
0 Прод. | 0,00 ден.


Дирекција:
Ул."Коле Неделковски" бр.22
1000 Скопје
Тел/факс:
00 389 (2) 3 118 333

ЗАШТИТЕН ТАСТЕР ТИП - LAS1-AGQ-11X/21

Кат.бр. 701810
1.475,00 ден. На залиха во Македонија
вклуч. ДДВ/не вклуч. трошоци на на праќање
Количина:

Оцена: (гласај »)

*

Технички податоци:
Напојување: 250 V/AC
Тип: LAS1-AGQ-11X/21
Материјал: челик
Дијаметар: Ø 19 mm
Ел.стуја: 5 A
Заштита: IP65
Ротирачки прекинувач: 90 ˚
Спецификации: 1 x On/On
Конекција: Сплескан пин 2.8 x 0.5 mm
Температура на работа: -20 до +55 ºC
Јачина: 5 A/250 V/AC
RoHS: Да
Осветлување: нема

Вклучено во испорака:
Заштитен тастер

Опрема:
*

Карактеристики:
*
Оцена:
Za oddajo glasu kliknite na zvezdico!
Сите цени се со вклучен ДДВ 18%. Трошоците за праќање на робата не се вклучени во цената.
Дознајте информации за залиха на производите во Скопје на conrad@conrad.mk. Кoнтакт телефон: 02 3 118 333.