Добродојдовте во Conrad
Вашата кошница
0 Прод. | 0,00 ден.


Дирекција:
Ул."Коле Неделковски" бр.22
1000 Скопје
Тел/факс:
00 389 (2) 3 118 333

Ултразвучен бркач на штетници Vario

Кат.бр. 710004
2.301,00 ден. Не е испорачливо!
вклуч. ДДВ/не вклуч. трошоци на на праќање
Количина:

Оцена: (гласај »)

Vario работи со ултразвучен тон, кои, главно, само животните може да го слушнат. Уредот е наменет за во затворени простории на пр. трговски центри, продавници, сали, плевни, подруми, стакленици, итн, со цел да обезбеди заштита од глувци, стаорци и други штетници.


Технички податоци:
Димензии (Ш x В x Д): 150 x 81 x 86 mm
Фреквенција: 20-60 kHz
Бучава 105 dB
Снабдување со електрична енергија: 230 V/50 Hz
Работен опсег: 465 m²
Тежина: 205 g

Вклучено во испорака:
Ултразвучен бркач
Напојувач
Упатство за употреба.

Опрема:
 *

Карактеристики:
 *

Купувачите кои го погледаа овој производ се исто така заинтересирани и за:
Ултразвучен бркач на животни, Kemo Electronic РАСТЕРУВАЧ НА ШТЕТНИЦИ PLUS ПАНИК АЛАРМ Електронски бркач на птици
2.006,00 ден.
2.891,00 ден.
472,00 ден.
5.310,00 ден.
Повеќе »Повеќе »Повеќе »Повеќе »

Купувачите кои го купија овој производ, исто така купија и:
Микро заварувач Dj062 Conrad Мини гасен горилник ЏЕБЕН АЛАРМ
295,00 ден.
295,00 ден.
885,00 ден.
Повеќе »Повеќе »Повеќе »
Оцена:
Za oddajo glasu kliknite na zvezdico!
Сите цени се со вклучен ДДВ 18%. Трошоците за праќање на робата не се вклучени во цената.
Дознајте информации за залиха на производите во Скопје на conrad@conrad.mk. Кoнтакт телефон: 02 3 118 333.