Добродојдовте во Conrad
Вашата кошница
0 Прод. | 0,00 ден.


Дирекција:
Ул."Коле Неделковски" бр.22
1000 Скопје
Тел/факс:
00 389 (2) 3 118 333

УВ ФАЌАЧ НА ИНСЕКТИ 4 W

Кат.бр. 710006
1.120,00 ден. Не е испорачливо!
вклуч. ДДВ/не вклуч. трошоци на на праќање
Количина:

Оцена: (гласај »)

Летечките инсекти се привлечени од ултравиолетовите зраци. На патот кон изворот на светлината, инсектите поминуваат под неподвижна електрода која содржи струја и умираат брзо, безболно и хигиенски. Тие паѓаат во садот за собирање на дното на апаратот кој може да се отстрани и да се испразни лесно со извртување. Isokat-от делува против најчестите комарци, мушички, итн и можете да го користите насекаде, во куќата, на тераса, работното место, итн каде што има на располагање штекер за струја. Тоа е еколошки, бидејќи нема токсични материи кои ја загадуваат земјата и воздухот, а со тоа не претставува закана за луѓето и другите животни.

Технички податоци:
Агол на гледање 360 °
Димензии (Ш x В x Д) 155 x 230 x 100 mm
Потрошувачка на енергија 4 W
Црна боја
Снабдување со електрична енергија 230 V/50 Hz
Оперативни опсег од 20 m²
Тежина 399 g

Вклучено во испорака:
Вклучени 4 W УВ цевкасти светла
Упатство за употреба


Опрема:
*

Карактеристики:
*

Купувачите кои го погледаа овој производ се исто така заинтересирани и за:
УВ СИЈАЛИЦА ПРОТИВ ИНСЕКТИ
1.003,00 ден.
Повеќе »
Оцена:
Za oddajo glasu kliknite na zvezdico!
Сите цени се со вклучен ДДВ 18%. Трошоците за праќање на робата не се вклучени во цената.
Дознајте информации за залиха на производите во Скопје на conrad@conrad.mk. Кoнтакт телефон: 02 3 118 333.