Добродојдовте во Conrad

Дирекција:
Ул."Коле Неделковски" бр.22
1000 Скопје
Тел/факс:
00 389 (2) 3 118 333

МОДУЛАРЕН КОНЕКТОР - 143040 BKL

Кат.бр. 742220
59,00 ден. Не е испорачливо!
вклуч. ДДВ/не вклуч. трошоци на на праќање
Количина:

Оцена: (гласај »)

*

Технички податоци:
Спецификации: CAT 5e
Материјал: позлатен контакт
Конектор: 8p8c (RJ45)
Awg големина: 30
RoHs согласност: да
Приклучок: -
Тип на конектор: 143040
Изведба: сплескан - рамен Модел: RJ45
Стандарди: RJ45

Вклучено во испорака:
Модуларен конектор (1)

Опрема:
*

Карактеристики:
*

Купувачите кои го погледаа овој производ се исто така заинтересирани и за:
Такт-прекинувач со ниска потрошувачка
32,00 ден.
59,00 ден.
Повеќе »
Оцена:
Za oddajo glasu kliknite na zvezdico!
Сите цени се со вклучен ДДВ 18%. Трошоците за праќање на робата не се вклучени во цената.
Дознајте информации за залиха на производите во Скопје на conrad@conrad.mk. Кoнтакт телефон: 02 3 118 333.