Добродојдовте во Conrad
Вашата кошница
0 Прод. | 0,00 ден.


Дирекција:
Ул."Коле Неделковски" бр.22
1000 Скопје
Тел/факс:
00 389 (2) 3 118 333

ДИГИТАЛНА БРАВА СО КОД

Кат.бр. 751781
3.304,00 ден. Не е испорачливо!
вклуч. ДДВ/не вклуч. трошоци на на праќање
Количина:

Оцена: (гласај »)

Оваа комбинација на брава со шифра и ѕвоно се покажа како многу успешна за контрола на куќи, соби, како и за чувствителни EDV-области. На располагање имате неверојатно голем број на различни комбинации на кодови. Покрај индивидуалниот програмски код, можете да одредите кој од двата излезни релеи ќе биде во функција по внесување на кодот. Во случај да се внесе 10 пати по ред погрешен код, може да се заклучи тастатурата и да се вклучи тивок аларм. Покрај тоа, има заштита од неовластено отворање на куќиштето.

Технички податоци:
Димензии: (Ш x В x Д) 70 x 115 x 40 мм
Број на кодирани комбинации: 10.000
LED диоди: 3
Контакт капацитет: релеј 1: макс. 2 A/30 V/DC
релеј 2: макс. 1 A/30 V/DC • open collector: макс. 100 mA/12 V/DC
Потрошувачка: мирување: ~ 15 mA / макс. 110 mA
Работен напон: 12 - 24 V AC/DC
Тежина: 185 г

Вклучено во испорака:
Брава
Материјал за инсталација
Прирачник за употреба

Опрема:
Контакт саботажа
Тивок аларм
Може да се исклучи заклучувањето
Може да се вгради во ѕид

Карактеристики:
*

Купувачите кои го погледаа овој производ се исто така заинтересирани и за:
КОД-БРАВА СО ЧИТАЧ НА КАРТИЧКИ ВОДООТПОРНА КОДИРАНА БРАВА СО ЧИТАЧ ЗА КАРТИЧКИ ДВОКАНАЛНА БРАВА СО КОД КОД ЗА ЗКЛУЧУВАЊЕ IP65
2.714,00 ден.
3.068,00 ден.
4.248,00 ден.
11.328,00 ден.
Повеќе »Повеќе »Повеќе »Повеќе »
Оцена:
Za oddajo glasu kliknite na zvezdico!
Сите цени се со вклучен ДДВ 18%. Трошоците за праќање на робата не се вклучени во цената.
Дознајте информации за залиха на производите во Скопје на conrad@conrad.mk. Кoнтакт телефон: 02 3 118 333.