Добродојдовте во Conrad
Вашата кошница
0 Прод. | 0,00 ден.


Дирекција:
Ул."Коле Неделковски" бр.22
1000 Скопје
Тел/факс:
00 389 (2) 3 118 333

KAMEРА ЗА ВИДЕО НАДЗОР ВО ФОРМА НА РАЧЕН ЧАСОВНИК

Кат.бр. 752019
6.667,00 ден. Не е испорачливо!
вклуч. ДДВ/не вклуч. трошоци на на праќање
Количина:

Оцена: (гласај »)

Одлично камуфлирана камера за видео надзор, инсталирана во вашиот рачен часовник и во секое време можете да снимате фотографии, видеа или аудио записи. Часовникот е водоотпорен.

Технички податоци:
Сензор на слика со CMOS
Дополнително светлo: Не
Димензии (Д x Ш x В) 50 x 33 x 16мм
Резолуција 1280 x 960 пиксели
Светлосна осетливост: 1 LX
Микрофон: Да (интегриран)
Потрошувачка на струја: 120 mA.

Вклучено во испорака:
*

Опрема:
*

Карактеристики:
Функција за аудио снимање Водоотпорна
Оцена:
Za oddajo glasu kliknite na zvezdico!
Сите цени се со вклучен ДДВ 18%. Трошоците за праќање на робата не се вклучени во цената.
Дознајте информации за залиха на производите во Скопје на conrad@conrad.mk. Кoнтакт телефон: 02 3 118 333.