Добродојдовте во Conrad

Дирекција:
Ул."Коле Неделковски" бр.22
1000 Скопје
Тел/факс:
00 389 (2) 3 118 333

Магацински простор со 60 фиоки

Кат.бр. 813112
3.540,00 ден. На залиха во Германија
вклуч. ДДВ/не вклуч. трошоци на на праќање
Количина:

Оцена: (гласај »)

Со метална рамка, со проѕирни пластични фиоки исо монтажа на ѕид.

Технички податоци:
Боја: Сина
Материјал: метална рамка
Надворешни димензии: 305 x 550 x 145 mm
Оддели (Ш x В x Д): 54 x 140 x 36,5 mm
Опаковки: 60.

Вклучено во испорака:
*

Опрема:
*

Карактеристики:
*

Купувачите кои го погледаа овој производ се исто така заинтересирани и за:
МОДУЛАРЕН КОНЕКТОР - 143040 BKL ТРОДЕЛЕН ВАКУУМ Сет отпорници 1,4W Е12
59,00 ден.
1.121,00 ден.
7.493,00 ден.
Повеќе »Повеќе »Повеќе »
Оцена:
Za oddajo glasu kliknite na zvezdico!
Сите цени се со вклучен ДДВ 18%. Трошоците за праќање на робата не се вклучени во цената.
Дознајте информации за залиха на производите во Скопје на conrad@conrad.mk. Кoнтакт телефон: 02 3 118 333.