Добродојдовте во Conrad
Вашата кошница
0 Прод. | 0,00 ден.


Дирекција:
Ул."Коле Неделковски" бр.22
1000 Скопје
Тел/факс:
00 389 (2) 3 118 333

Метал-детектор BASETech

Кат.бр. 820893
1.534,00 ден. Не е испорачливо!
вклуч. ДДВ/не вклуч. трошоци на на праќање
Количина:

Оцена: (гласај »)

Уредот е опремен со LCD приказник со црткаст приказ и дава звучен сигнал при локација на објект. Корисникот може да избере помеѓу
4 модови на работа: автоматски, мeтал, дрво, спроводници под напон. Различни тонови покажуваат дали се работи за дрво, метал или спроводници под напон.

Технички податоци:
Автоматска калибрација
Приказник од течни кристали (LCD)
Димензии: (Ш x В x Д) 176 x 33 x 78 mm
Напојување: батерија 9 V (Ве молиме нарачајте посебно)
Предупредување: оптички и звучно
Тежина: 157 g (без батерија).

Вклучено во испорака:
Метал-детектор.


Купувачите кои го погледаа овој производ се исто така заинтересирани и за:
ДИГИТАЛЕН ЏЕПЕН ШУБЛЕР 200 ММ ЛЕПЕЗА - МЕРЕН ИСНТРУМЕНТ 20 ЛЕНТИ ACTIVE UVC УРЕД 55 W ДЕТЕКТОР ЗА КАБЛИ Voltcraft LSG-3
3.658,00 ден.
403,00 ден.
16.166,00 ден.
6.667,00 ден.
Повеќе »Повеќе »Повеќе »Повеќе »
Оцена:
Za oddajo glasu kliknite na zvezdico!
Сите цени се со вклучен ДДВ 18%. Трошоците за праќање на робата не се вклучени во цената.
Дознајте информации за залиха на производите во Скопје на conrad@conrad.mk. Кoнтакт телефон: 02 3 118 333.