Добродојдовте во Conrad
Вашата кошница
0 Прод. | 0,00 ден.


Дирекција:
Ул."Коле Неделковски" бр.22
1000 Скопје
Тел/факс:
00 389 (2) 3 118 333

Полнач на акумулатор Einhell BT-BC 4 P

Кат.бр. 841179
1.864,00 ден. Не е испорачливо!
вклуч. ДДВ/не вклуч. трошоци на на праќање
Количина:

Оцена: (гласај »)

За следење на процесот на полнење, уредот има амперметар, па тековното нивона батеријата е прикажано. Силни, целосно изолирани пол- клипови обезбедуваат оптимален контакт со акумулаторскатабатерија .

Технички податоци:
Не се погодни за одржување на безоловни батерии
Напон на батерија : 12 V
Напон на полнење : 12 V
Дим. (Д x Ш x В) :195 x 120 x 196 mm
Работен напон : 230 V / AC
Максимална струја: 2,8 А
Препорачлив капацитет на батерија : 12-60 Аh
Тежина 1.7 кг
Автоматски тест на батерии: Не
Заштита :IPХ0.

Вклучено во испорака:
*

Опрема:
*

Карактеристики:
*

Купувачите кои го погледаа овој производ се исто така заинтересирани и за:
Полнач Autostar 700 за акумулатори и стартер ПОЛНАЧ НА АКУМУЛАТОРИ BDSBC20A СО ДИЈАГНОСТИКА Полнач на акумулатор Einhell BT-BC 22 E 12V АВТОМАТСКИ уред за полнење/стартување BCV 12-15
48.682,00 ден.
11.480,00 ден.
7.434,00 ден.
7.670,00 ден.
6.111,00 ден.
Повеќе »Повеќе »Повеќе »Повеќе »
Оцена:
Za oddajo glasu kliknite na zvezdico!
Сите цени се со вклучен ДДВ 18%. Трошоците за праќање на робата не се вклучени во цената.
Дознајте информации за залиха на производите во Скопје на conrad@conrad.mk. Кoнтакт телефон: 02 3 118 333.