Добродојдовте во Conrad
Вашата кошница
0 Прод. | 0,00 ден.


Дирекција:
Ул."Коле Неделковски" бр.22
1000 Скопје
Тел/факс:
00 389 (2) 3 118 333

Полнач на акумулатор Einhell BT-BC 22 E 12V

Кат.бр. 841187
7.670,00 ден. На залиха во Македонија
вклуч. ДДВ/не вклуч. трошоци на на праќање
Количина:

Оцена: (гласај »)

Технички податоци:
• Нормално(4,6А) и брзо(14,5А) полнење
• Полнење со и без WU крива
• Електронска контрола на полнење
• Метално куќиште
• Прекинувч за автоматско и нормално полнење
• Прекинувач за брзо и нормално полнење
• Вграден амперметар
• Вградена заштита од преполнување
• Вградена заштита од погрешно поврзување на терминалите
• Вградена заштита од краток спој
• Капацитет на акумулатор од 5Аh до 300Аh
Купувачите кои го погледаа овој производ се исто така заинтересирани и за:
Полнач на акумулатор Einhell BT-BC 4 P Полнач Autostar 700 за акумулатори и стартер ПОЛНАЧ НА АКУМУЛАТОРИ BDSBC20A СО ДИЈАГНОСТИКА Автоматски мулти- полнач XS 3600 Ctek
1.864,00 ден.
48.682,00 ден.
11.480,00 ден.
6.667,00 ден.
Повеќе »Повеќе »Повеќе »Повеќе »
Оцена:
Za oddajo glasu kliknite na zvezdico!
Сите цени се со вклучен ДДВ 18%. Трошоците за праќање на робата не се вклучени во цената.
Дознајте информации за залиха на производите во Скопје на conrad@conrad.mk. Кoнтакт телефон: 02 3 118 333.