Добродојдовте во Conrad
Вашата кошница
0 Прод. | 0,00 ден.


Дирекција:
Ул."Коле Неделковски" бр.22
1000 Скопје
Тел/факс:
00 389 (2) 3 118 333

МЕТАЛ ДЕТЕКТОР 3900 D PRO PLUS

Кат.бр. 849002
44.014,00 ден. На залиха во Германија
вклуч. ДДВ/не вклуч. трошоци на на праќање
Количина:

Оцена: (гласај »)

Едноставен за ракување. Mетал детектор со DISC систем за лоцирање и анти метал филтер. За пронаоѓање на мали и средни предмети. Дури и немагнетни метали се прикажуваат, како на пр. злато, сребро итн. Подесување на моќноста на уредот за барање.

Технички податоци:
Дијаметар на сондата: 21 cm
Батерии: 8 Mињон батерии
Макс.Длабочина на барање: 140 cm
Тежина: 1,75 kg

Вклучено во испорака:
Детектор · 8 x 1,5 V батерии тип AA
2 подесива по должина телескопска полуга
Сонда за барање
Упатство


Купувачите кои го погледаа овој производ се исто така заинтересирани и за:
CONRAD Метален детектор GC1026 GERRET Детектор за метали EURO ACE PACKAGE Детектор за метал МЕТАЛДЕТЕКТОР ACE 250 PACKAGE
17.110,00 ден.
40.946,00 ден.
4.602,00 ден.
31.034,00 ден.
Повеќе »Повеќе »Повеќе »Повеќе »
Оцена:
Za oddajo glasu kliknite na zvezdico!
Сите цени се со вклучен ДДВ 18%. Трошоците за праќање на робата не се вклучени во цената.
Дознајте информации за залиха на производите во Скопје на conrad@conrad.mk. Кoнтакт телефон: 02 3 118 333.