Добродојдовте во Conrad
Вашата кошница
0 Прод. | 0,00 ден.


Дирекција:
Ул."Коле Неделковски" бр.22
1000 Скопје
Тел/факс:
00 389 (2) 3 118 333

АВТОМАТСКИ уред за полнење/стартување BCV 12-15

Кат.бр. 853412
6.111,00 ден. Не е испорачливо!
вклуч. ДДВ/не вклуч. трошоци на на праќање
Количина:

Оцена: (гласај »)

Автоматско полнење со стартна функција за 12 V оловно-киселински акумулатори. Погоден за полнење на старт-акумулаторски батерии. Вградената функција ""помош при стартување "" овозможува брз старт на возилото дури и при празна автомобилска батерија. Струјата за време на работење изнесува 30 А. Струјата на полнење може да се намести и на 15А и 2А , а со тоа се овозможува полнење и на оловни и акумулаторски батерии со оловен гелпод 20 Аh. Уредот е опремен со приказ на состојбата на полнење и работење. Двостепеното полнење, електрична заштита од преоптоварување и полнење гарантираат оптимални резултатина полнење. Уредот има заштита од краток спој и замена на полови.

Технички податоци:
Димензии: (Д x Ш x В) 230 x 152 x 129 mm
Функција на празнење: Не
Графички приказ: Да
Макс. струја на полнење: 15
Погоден за: Главни акумулаторски батерии
Напон на полнење: 12 V
Старт: 30 А
Напон на батеријата: 12 V
Препорачан капацитет: 6 до 200 Ah
Работен напон 230 V: Да
Работен напон: 230 V/50 Hz
Тежина: 4,45 kg
Автоматски тест-батерии: Да
Заштита од краток спој
Замена на пренапојување и поларитетот
Приказ на нивото на батерија
Приказ на тековната струја
Прилагодлива тековна струја 30 А стартна функција

Вклучено во испорака:
*

Опрема:
*

Карактеристики:
*

Купувачите кои го погледаа овој производ се исто така заинтересирани и за:
Полнач на акумулатор Einhell BT-BC 4 P
1.864,00 ден.
Повеќе »
Оцена:
Za oddajo glasu kliknite na zvezdico!
Сите цени се со вклучен ДДВ 18%. Трошоците за праќање на робата не се вклучени во цената.
Дознајте информации за залиха на производите во Скопје на conrad@conrad.mk. Кoнтакт телефон: 02 3 118 333.